Qarku Shkodër, gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga banorët 9 armë zjarri, 2030 fishekë dhe 4 krehëra, konkretisht:

Në Komisariatin e Policisë Shkodër 4 armë zjarri, 160 fishekë dhe 1 krehër.

Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe 2 armë zjarri.

Në Komisariatin e Policisë Vau i Dejës 2 armë, 90 fishekë dhe 3 krehëra.

Në Komisariatin e Policisë Pukë 130 fishekë.

Në Stacionin e Policisë Velipojë 1 armë zjarri dhe 1650 fishekë.

Artikulli paraprakPLANIFIKONIN SULM TERRORIST, DY TË ARRESTUAR NË GJERMANI
Artikulli tjetërVAZHDON AKSIONI I POLICISË PËR VENDOSJEN E RRIPIT TË SIGURIMIT