Vijon gara për kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit, kualifikohen 8 nga 18 kandidatë në testin fizik dhe logjik. Ata tashmë do t’i nënshtrohen testit të poligrafit që njihet ndryshe se makina e së vërtetës. Më pas kandidatët intervistohen nga Komisioni i Vlerësimit në SPAK.

1-Aida Veizaj

2-Ardian Çipa

3-Artur Beu

4-Ervin Hodaj

5-Gentjan Shehaj

6-Lindita Nushi

7-Idajet Faskaj

8-Ylli Pjetërnikaj