VJOJNË TAKIMET, KËTË JAVË VLLAZNIA PËRBALLË AKADEMISË SHPUZA. Në qytetin e Shkodrës është duke u zhvilluar kupa në nderim të të ndjerit Artan Bushati dhe Zamir Shpuzës.

Kjo kupë e organizuar nga Zyra Rajonale e Federatës Shqiptare të Futbollit për veriun e shqipërisë e drejtuar nga Hysen Zmijani, këtë javë ka vënë përballë ekipet e Vllaznisë dhe të akademisë Shpuza. Për më shumë rreth kësaj kupe ka folur vëllai i Zamir Shpuzës, Luan Shpuza si dhe trajneri i Vllaznia U-13, Luan Zmijani. Kjo kupë do të vijojë për disa javë ndërsa në fund do të dalin dhe finalistët ku do të organizohet mëpas dhe ceremonia e ndarjes së çmimeve për kupën Bushati-Shpuza

[iframe width=”100%” height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/92IwBi5uZnE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNJË DITË PAS MARRËVESHJES, GREKËT PESIMISTË PËR EUROZONËN
Artikulli tjetërVLLAZNIA-APOLONIA, SFIDA E SË VËRTETËS