Në brigjet e lumit Drin në fshatin Kuç të njësisë rrethina vazhdon të ndodh një nga ndotjet mjedisore problematike ku persona të papërgjeshëm vijojnë të hedhin si dhe të djegin mbeturina. Djegja e tyre jo vetëm që shkakton ndotje të ajrit por dhe rrezikon jetën e banorëve të cilët jetojnë pak metra larg nga kjo zone.

Pavarësisht thirrjeve të bëra nga banorët sërish askush nuk ka bërë diçka për zgjidhjen e kësaj situate.

Shpesh tymi që krijohet nga djegja e tyre është i pranishëm edhe gjatë ditës ndersa gjatë natës djegja bëhet akoma më e madhe.