Operacioni anticanabis i koduar ” Shoshaj” sot është shtrire ne te gjithë territorin e njësisë administrative Shoshaj. Operacioni gjate ditës se sotme ka vijuar ne terren te vështire. Forcat e policisë te përfshira ne operacion kane kryer lëvizje ne zona te pyllëzuara e terren te vështire nga 2 deri ne 3 ore me këmbe. Deri ne këto momente janë shkatërruar rreth 69 parcela me rreth 10.000 bime narkotike.

Bimët ishin kultivuar ne parcela te hapura rishtas ne zona te pyllëzuara dhe me shkurre . Operacioni vijon me intensitet ne ketë zone.