Momentalisht forcat policore janë dislokuar në zonën e Mazrekut të ish komunës Shllak Në operacion Renea, Fnsh e Policia e Shkodrës. Gjatë ditës së sotme operacioni ka vijuar në territorin Mazrekut të ish komunës Shllak.

Pasi autori në orët e paradites është parë në këtë zonë. Për shkak të motit të keq gjatë ditës së sotme nuk është përdorur helikopteri për të transportuar forcat e policisë, për pasojë forcat kanë operuar në terren të vështirë malor duke lëvizur me këmbë. Gjatë ditës së sotme në këtë zonë me qëllim kapjene autorit janë kryer 8 kontrolle banesash të braktisura dhe 5 kontrolle banesash të banuara. Forcat e policisë janë porositur të bëjnë kujdes pasi autori mund të hapë zjarr mbi policinë. Vijon operacioni