Ashtu siç kisha premtuar kater vite me pare, kohe kur u zgjodha kryetar I komunës Kastrat, edhe tani kur janë ditet dhe orët e fundit te përfundimit te mandatit , unë jam ne detyre dhe ne shërbim te komunitetit. Kështu është shprehur ne nje interviste për Starplus kryetari i komunës Kastrat Viktor Popaj.