Viti i ri shkollor i cili startoi të hënën e 11-shtatorit ka nisur i mbarë dhe pa probleme.Kështu shprehet Drejtori Rajonal i Arsimit Parauniversitar në Lezhë Hasan Muça, sipas të cilit tashmë janë shpërndarë dhe tekstet shkollore për të gjithë nxënësit, ndërsa risia e këtij viti janë librat e rinj për nxënësit nga klasa e parë deri në të treten.

Për sigurinë e nxënësve në shkolla drejtori i DRAP Hasan Muça vë theksin tek konkretizimi i bashkëpunimit mes Ministrisë së Brendshme dhe asaj të Arsimit.

Sipas të dhënave zyrtare të Drejtorisë Rajonale të Arsimit Parauniversitar në Qarkun e Lezhës janë ulur gjithsej në bankat e shkollës 14171 nxënës, ku 1248 prej tyre në klasat e para dhe 870 janë regjistruar në klasat e dhjeta.

Artikulli paraprak25 VITE NGA VRASJA E AZEM HAJDARIT, BERISHA KRYEN HOMAZHE TE MEMORIALI: ËSHTË I PAVDEKSHËM NË ZEMRAT E SHQIPTARËVE
Artikulli tjetërPOLICIA NË DY JAVË VENDOS MBI 1400 GJOBA