Skandali i Bankës, Elivar Golemi kërkon dëshminë e Ermelinda Meksit

Mos formimi i trupit gjykues dhe dëshmitares Ermelinda Meksi janë bërë shkak për shtyrjen e seancës së 28 nga ish-inspektores së bankës së shqipërisë Elivar Golemi. Prej 29 Qershorit 2015 Golemi është në gjyq si e pandehur por pas 28 seancave ky proces duket se është bllokuar për mungesë të dëshmisë së znj.Meksi e cila ka mbajtur postin e anëtarës së këshillit mbikqyrës në kohën e skandalit të vjedhjes së bankës.