Me datë 03.11.2015, rreth orës 16.00, në një rrugëdytësore afër aksit rrugore Shkodër- Tirane ne vendin e quajtur Beltoje, sipas telefonuesve 3 shtetas me maska dhe të armatosur i kane dalë dhe i kanëgrabitur shtetasit F. A. dhe te fejuares se tij E. L. nën kërcenimin e armes një sasi lekësh prej 7000 (shtatemijë) lekë të reja dhe një telefon tip iPhone5 qe kanë patur me vete. Autorët kane qënë me nje mjet tip foristrade . Menjëherë porsa është marrë njoftimi, policia e Shkodrës ka angazhuar një numër të madh efektivash të policisë, ku janë ngritur pika kontrolli e po vijon krehja e zonës për kapjën e autorëve.

Në vendin e ngjarjes grupi hetimor po kryhenveprimet. Në përfundim informacion perfundimtar.

Artikulli paraprakPROÇESIONI ME PORTRETET E MARTIRËVE NË RRUGËT E SHKODRËS
Artikulli tjetër“James Bond” refuzon perdorimin e Android në filmin 007 Spectre