Zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj reagon pas denoncimit të deputetit demokrat, Edi Paloka, se “Ky shkon tek Nusreti ne Dubai (1 mije dollare bifteku) “per te ngrene nje çap buke” dhe vjen me Bentley (250 mije dollare) ne Parlament e pastaj flet per varferine e shqiptareve”.

Ahmetaj publikon një fotografi të tijën me makinë, para Kuvendit, ndërsa shkruan me ironi se “Kush e gjen dot ndryshimin mes një Hyundai Genesis 28 mijë dollarë dhe një Bentley 270 mijë euro? 😂🙈 Ta kuptojnë zemrat e zjarrta që dhe njëherë tjetër shpërndanë një lajm qorr e thuthuq ✌️”.