SKUADRA MUND TË SIGUROJË PËRFUNDIMISHT MBIJETESËN, LOJTARËT OPTIMISTË. Vllaznia është e bindur për të arritur një fitore ditën e shtunë ndaj Elbasanit.

Skuadra shkodrane është duke realizuar përgatitjet e fundit dhe janë optimistë për një sukses. Mesfushori shkodran, Alsid Tafili është i këtij mendimi për suksesin e dytë radhazi pas Apolonisë së Fierit. Vllaznia do të kërkojë fitoren e dytë radhazi për ndaj Elbasanit. Një fitore do të mbyllte përfundimisht diskutimet për mbijetesë. Ndërsa më pas në takimet e ardhshme pritet që trajneri Baldo Raineri të bëjë disa lëvizje në formacionin kryesorë duke u dhënë më shumë hapësira të rinjëve në formacionin kryesorë.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qsRpBxJW4VM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]