Ka qne minuta e 5-te e takimit Vllaznia-Laci qe po luhet ne Shkoder ku nje aksion i mire i Vllaznise ka sjelle prekje me dore te topit nga mbriojtesi i Lacit, Srefgjinaj.

Gjyqtari i ndeshjes ka akortuar 11 mettersh per Vllaznine dhe ka nxjerre jashte me kartonin ekuq futbollistin e Lacit.

Sukaj nuk ka gabuar nga pika e 11 metershit duke gjuajtur ne qender te portes dhe duke shenuar .Ne minuten e 7-te te takimit, Vllaznia udheheq ne” Loro Borici” 1-0