KANDIDATJA E PD-së NJIHET ME PROBLEMET E KOMUNITETIT, PREMTON ZGJIDHJE TË TYRE. Rajoni numer 3 ka qene ndalesa e radhes e candidate sse partise demokratike Voltana Ademi. Dere me dere dhe ne cdo biznes Ademi eshte takuar me banoret e ketih Rajoni.

Pritja ka qene madheshtore ku qytetaret  tashme jane te sigurte se rruga drejt dinjitetit  dhe  punesimit eshte Voltana Ademi.Mbeshtetja e qytetareve ne menyre te padiskutueshme sjell  edhe nje here fitore te sigurte me 21 qershor. Me 21 qershor  Shkodra ka ofruar nje mbeshtetje massive per Kandidaten e partise demokratike Voltanma Ademi pasi eshte alternative e zgjidhjes se problemeve.