Kandidatet e dy partive te medha politike per Bashkine e re te Shkodres sot vijne ne nje perballje jo vetem me njera-tjetren po mbi te gjitha me rinine shkodrane. Sa i permbushin programet e tyre elektorale kerkesat dhe nevojat e rinise, nderkaq a do firmoset nga kandidatet kontrata sociale e propozuar nga rinia shkodrane?

Artikulli paraprakCHECK-UP FALAS, MINISTRI I SHËNDETËSISË NË SHKODËR
Artikulli tjetërHISTORIA E KALASË ROZAFA