QYTETARËT E SHKODRËS GARANTOJNË KANDIDATEN E PD PËR MBËSHTETJE. Rajoni numër 2 ka qenë ndalesa e radhës së kandidates së Partisë Demokratike për bashkinë Shkodër Voltana Ademi. Gjatë takimit  derë më derë Ademi ka marrë një mbështetetje të padiskutueshme nga qytetarët shkodranë. Pas këtyre takimeve të ngrohta Voltana Ademi, eshte ndalur ne disa pika kryesore ne te cilat eshte i bazuar programi i saj i lidhur ngushte me qytetaret .

Takimet e Voltana Ademit derë më derë perveç transparencës dhe ballafaqimit me çdo qytetarë shkodran janë tejet efikase duke bindur qytetaret, ne programin e voltana ademit, i cili ka ne themel te tij , Krijimi i me shume vendeve te punes, të shpenzuarit me mençuri të të ardhurave nga taksat e qytetarëve dhe përfundimi i projekteve në kohë, ulja e korrupsionit, taksa me te ulta vendore,shtrimi dhe rishtrimi i rrugëve, ndricimi rrugor, dhe samaforët, Manaxhimi i turizmit, Krijimi i parqeve të reja, të qenurit transparent dhe pranë qytetarit, ulja e krimit dhe përmirësimi i Infrastrukturës së arsimit