BANORËT SHPREHIN MBËSHTETJEN, E NJOHIN ATË ME PROBLEMATIKAT. Fshatrat Dobrac dhe Shtoji I Ri në Komunën Rrethina, kane qene ndalesat e radhes se candidates se partise Demokratike Voltana Ademi ne takimet me banoret e Bashkise se Re te Shkodres. Gjate ketyre takimeve kandidatja e PD-se Voltana Ademi eshte njohur me problemet qe shqetesojne kete komunitet.

Nga ana e saj kandidatja e PD-se deklaroi se keto takime vijne me nje qellim te vetem, per te percaktuar prioritet e bashkepunimit qe ato do te hartojne se bashku pas zgjedhjeve te 21 Qershorit. Gjate ketyre takimeve Voltana Ademi ka njohur banoret me atë cfare eshte e mundur qe te gjitha keto probleme te marrin rrugen e zgjidhjes, por cdo gje ne kohen e saj. Banoret e ketyre zonave dhane mbeshtetjen e tyra ndaj kandidates se djathte.