KANDIDATJA E PD, FTON TË GJITHË TË PËRNDJEKURIT TË VOTOJNË PARTINË DEMOKRATIKE. Programit per Shkodren e se ardhmes eshte prezantuar edhe para te perndjekurve politike ne Shkoder. Kandidatja e PD ka prezantuar para tyre pikat e programit per dretjimin e bashkise se Shkodres. Fillip Guraziu, I pari ne listen e keshillit bashkiak per pd, I cili vjen si perfaqesuesve i perndjekurve politike ka ftuar te gjithe te perndjekurit te jene te bashkuar.

Nga ana e saj, kandidatja pd, per bashkine Shkoder Voltana Ademi ka deklaruar se sot, krimi dhe korrupsioni kane perfshire shqiperine, dhe ne menyre te vecante Shkodra duhet ti ofroje pergjigjen e duhur qeverise. Te perndjekurit politike ne Shkoder kane garantuar voten per partine demokratike dhe besimin ndaj kandidates Voltana Ademi.

Artikulli paraprakBAZHDARI: LEGALIZIMET DO TË NISIN NGA LAGJIA “MARK LULA”
Artikulli tjetërVIZITOHET QENDRA E RE SHËNDETËSORE NË ZOOTEKNIKË