KANDIDATJA E PD PREMTON INVESTIME TË MËDHA NË BUJQËSI. Komuna Guri I zi, ka qene ndalesa e radhes e turit te mitingjeve elektorale qe kandidatja e po zhvillon ne te gjithe territorin e bashkise se re te shkodres.

Gjate ketij takimi, kryetari I partise demokratike Ramiz Çobaj ka ftuar te gjithe banoret qe te votojne per Voltana Ademi dhe numrin 15 partine demokratike. Nga ana e saj kandidatja e PD, Voltana Ademi, eshte shprehur se ne programin e saj per bashkine e Shkodres, nje vemendje te vecante ka zhvillimi I bujqësise. Guri I Zi, ka dhene mbeshtetjen per kandidaten e Partise Demokratike, nje zone e cila njihet edhe sin je bastion per partine demokratike.