KANDIDATJA E PD, EVIDENTON ARRITJET E BASHKISË POR EDHE PROJEKTET E SË ARDHMES. Rajoni 3 dhe rajoni, 5 kane qene ndalesa te radhes se kandidates se partise Demokratike Voltana Ademi, ne kuader te turit te takimeve qe zonja Ademi po zhvillon ne te gjitha rajonet e Shkodres.

Gjate ketij takimi ne rajonin 3 ku present ka qene edhe deputetja e Shkodres Jozefina Topalli, zonja Ademi evidentoi disa prej arritjeve te bashkise Shkoder gjate 8 viteve, por evidentoi edhe disa prej projekteve per 4 vitet e ardhshme. Nje pritje entuziaste e banoreve ka qene edhe ne rajonin 5, ne Shkoder, ne te cilen zonja Ademi deklaroi se vota per numrin 3 dhe numrin 15 eshte vota per zhvillimin e metejshme te shkodres ne kuader te programit te saj per Shkodren e se ardhmes.