“PËR SHKODRËN E SË ARDHMES” NJË PLATFORMË E PLOTË PËR DREJTIMIN E BASHKISË. Per Shkodren e se ardhmes, ky ka qene mesazhi I percjelle, ne prezantimin e programit te kandidates se partise Demokratike per Bashkine e Shkodres zonja Voltana Ademi. Nje program I cili ka perfshire çdo fushe, dhe duke u ndalur ne nevojat specifike te cdo zone te bashkise se re te shkodres.

I ftuar ne kete prezantim ka qene edhe sekretari I pergjithshem I partise demokratike Arben Ristani, I cili I ka kerkuar shkodraneve qe ti besojne partise demokratike. Ky program është prezantuar para bashkise se Shkodres, ne nje forme simbolike edhe per drejtimin e shkodres per kater vitet e ardhshme nderkohe qe present ka qene edhe kryetari I bashkise se Shkodres, deputete si dhe ish kryetarja e kuvendit zonja Jozefina Topalli