ADEMI: KEMI NJË MOTO, E CILA ËSHTË E PËRBASHKËT “SHËRBIME SOCIALE DINJITOZE”. Nen moton Sherbime sociale dinjitoze, kandidatja e Partise Demokratike ne Bashkine e Shkodres, Voltana Ademi ka prezantuar project programin per sherbimet sociale ne Bashkine e Re te Shkodres.

Ne nje takim te organizuar nga Hotel Coloseo, Ademi eshte ndalur tek rendesia e ketij sherbimi kaq te rendesishem per qytetarin por edhe tek forma dhe perfshirja e te gjithe aktoreve ne menyre qe sherbimi social te jete I shtrire dhe I harmonizuar me nevojat e komunitetit. Me nje filozofi te qarte per sherbimet sociale, Voltana Ademi, ka nje synim, mbeshtetjn e integruar dhe te vazhdueshme te mireqenies sociale te familjes si qeliza baze e komunitetit tone.