ADEMI: TI JAPIM MUNDËSI QË TË PËRMIRËSOJMË JETËN E TË GJITHËVE. Komuna Berdice, do te jete blu ne zgjedhjet e 21 Qershorit. Kjo ka qene garancia qe ka marre kaniddatja e PD Voltana Ademi nga vete banoret e kesaj zone gjate nje takimi qe ka zhvilluar ne te gjitha fshatrat e kesaj komune.

Kandidatja e PD Voltana Ademi gjate fjales se saj deklaroi se keto zgjedhje jane teper te rendesisshme, ne menyre qe gjithsecili nga ne te kete nje jete me te mire. Por gjate ketij takimi u evidentua dhe rendesia e votes per subjektin politike. Voltana Ademi vijon takimet me banore te zonave te Bashkise se Re te Shkodres, duke u njohur me problematikat por edhe duke ofruar zgjidhjet perkatese