DO TË KRIJOJMË SA MË SHUMË HAPSIRA TË GJELBËRTA DHE ARGËTIMI PËR FËMIJËT. Në festën e fëmijëve ku të gjithë festojnë dhe jo vetëm të vegjlit bashkia shkodër ka organizuar një aktivitet ku ju është krijuar mundësia shumë fëmijëve te luajn , vizatojnë e të shprehin talentin e tyre në cfarë do lloj mënyre të mundshme.

Kandidatja e PD zonja Voltana Ademi ka qënë pranë këtyre fëmijëve duke bashkëbiseduar dhe argëtuar me ta ku edhe ju uroi të gjithë fëmijëve festën e 1 qershorit. Ajo që binte në sy ishte dëshira e fëmijëve që të kishin sa më shumë hapsira të gjelbërta ku këtë gjë më së shumti e kishin shprehur edhe me anë të vizatimeve të tyre . Kandidtja e PD ju tha se do të mundohet të krijojë sa më shumë hapsira të tilla e një alternativë e mirë janë edhe hapsirat para shkollave , ku është menduar si një alternativë e mirë që fëmijët të kalojnë pasditet atje .