Kryetarja e Bashkisë se Shkodrës, ka përcjelle një mesazh për të gjithë shkodranet për natën e ndërrimit te viteve, një mesazh sa domëthënës dhe kuptim plote duke i uruar te gjithëve një vit te mbare me suksese dhe plot gëzime për familjet e tyre.

Duke pranuar vështirësite e një viti qe sapo po leme pas, zonja Ademi, uron shkodranet me përgjëgjësi te plote per me shume investime dhe mirëqenie për çdo qytetar.