Mikel Shalari, vrasësi i komisar Artan Cukut i ka shpëtuar burgimit të përjetshëm pasi ka bashkëpunuar me drejtësimi .Ai ka treguar se urdhrin e ka marrë nga Bledar Jambelli.

Janë mbyllur kështu hetimet për Shalarin, i cili merr statusin “bashkëpunëtor i drejtësisë”. Marrëveshja për statusin është dërguar në gjykatë dhe si rrjedhim ai përfiton dënim të shpejtë.

Shalari akuzohet për vrasje për shkak të cilësve të veçanta.

Artikulli paraprakSHQIPTARI I PRET FYTIN ME GRYKËN E SHISHES ISH-TË DASHURËS
Artikulli tjetërITALIANI ME GOMONE, THYEN KUFIRIN SHQIPTAR