21- vjeçari Kreshnik Tusha është liruar pas më shumë se një muaji nga vrasja e 2-fishtë në Laç kur të vdekur mbetën Paulin Gjergji dhe Bujar Lika.

Në fakt Kreshnik Tusha ishte emri i parë që u arrestua pasi shkoi për t’u mjekuar në spital. Policia dyshonte se Tusha ishte një nga 4 autorët dhe u plagos gjatë shkëmbimit të zjarrit në hotelin A&A ku ndodhi ngjarja.

Por në të vërtetë 4 ekzektorët e vërtetë ishin të tjerë. Kreshnik Tusha ishte pandehur nga autorët si një person që i kishte ngritur pritë dhe e qëlluan para banesës së tij. Ndërkohë që Tusha ishte vetëm duke shkuar në shtëpinë e tij, ai u transportua pas të shtënave drejt Traumës pasi ishte në gjendje të rëndë për jetën.

Tashmë pas rreth 40 ditësh nga arrestimi, ai është liruar në arrest shtëpie. Ndërkohë janë arrestuar Eduart Lamaj, autori kryesor i ngjarjes, Ilir Xhepaj, por në kërkim janë ende bashkëpuntorët Elson Alija dhe Klaudio Përkola.