Kryetari i bashkisë së Tropojës Rexhë Byberi u shpreh se viktima njihej në komunitet si njeri i qetë dhe pa probleme.

Ai theksoi se kjo është vrasja e parë brenda në qytet pas 18 viteve. “Unë nuk e njoh për njeri me probleme, ishte i qetë, nuk e di nëse ka hakmarrje. Brenda në qytet kjo është vrasja e parë që ndodh pas 18 viteve” tha ai.