Një luftëtar britanik në Siri vrau veten për të shmangur mos burgosjen e tij nga i ashtuquajtur Shteti Islamik, bëjnë të ditur burime kurde për BBC

Ryan Lock, 20 vjeç nga Chichester u vra më 21 dhjetor gjatë një beteje me shtetin Islamik për të rimarrë Raqqa Ai po luftonte si vullentar me forcat e armatosura, YPG. YPG it ha BBC se gjurmë të një plage me armë zjarri janë gjetur nën mjekër” duke lënë të nënkuptohet se është vetëvrasje Burimet thanë se pesë luftëtarë u rrethuan nga Shteti Islamik në fshatin Ja’bar dhe ata shfaqën rezistencë përpara se të vriteshin Pasi u arrit të merreshin trupat e tyre analizat kanë treguar se “luftëtari britanik ka vrarë veten me qëllim që të mos binte në duart e ISIS” shkruan BBC