KRYEKOMUNARI: PRITET DIMËR I VËSHTIRË, TË QËNDROJNË NË GATISHMËRI.“Vetëm një fadromë nuk është e mjaftueshme në sezonin dimëror për Komunën Shalë”. Kështu shprehet kryetari i komunës Shalë Balë Vuksani.

Sipas tij ende nuk kanë nisur reshjet e borës por gatishmëria duhet të jetë e madhe.Fshatrat e Komunës Shalë gjatë muajve të dimrit janë gjithnjë të rrezikuara dhe qëndrojnë në kushte të vështira si shkak I izolimit nga bora. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/MgRvhY7WehY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBEJKO: DO TË VIJOJ TË MBËSHTES RILINDJEN
Artikulli tjetërDEBATE MES PREFEKTIT E BANORËVE TË “STADIUMIT”