GUSHTA: NË SHKODËR KA VULLNETARIZËM MEGJITHËSE JO ASHTU SI DO DUHEJ. Ne diten nderkombetare te vullnetarizmit drejtoresha e “Shtepise se te Moshuarve” ne Shkoder Vildana Gushta tregoi per Star Plus se nisur nga eksperienca e saj ne kete institucion ka vullnetarizem ne Shkoder megjithese jo ashtu si do duhej.

Ne “Shtepine e te Moshuarve” ne Shkoder ka disa shoqata nga Shkodra dhe Kosova qe kontribuojne gjithashtu edhe nxenesit e shkollave kryejne oret komunitare prane kesaj shtepie. Gushta ka treguar gjithashtu se gjate muajve te veres ka edhe shume vullnetare te huaj nga shtete te ndryshme qe kryejne sherbim vullnetar prane kesaj shtepie

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/wpmgpGNNOPE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKOSOVA NË OKB, THAÇI: DREJT KONSOLIDIMIT
Artikulli tjetërMARSHIM PAQËSOR KUNDËR DHUNËS