SHOQATA E TË VERBËRVE SHKODËR PËRSHËNDET NISMEN E KQZ PËR ZGJEDHJET. Shoqata e te verberve shkoder 5 dite para zgjedhjeve lokale ka shpjeguar menyren e votimit per te gjithe te verberit qe duan te behen pjese e votimeve me 21 qershor. Kryetari Zef Vushaj shprehet se “Në këto zgjedhje do mundësohen shabllone për njerëzit që nuk shikojnë.

Vushaj thekson se Ky është një angazhim që përmbushet për herë të parë nga KQZ., në cdo qendër votimi. Shoqata e te verberve Shkoder ka vene ne dispozicion te cdo anetari nje disk audio qe me pare kjo kategori te njihet me te gjithe kandidatet e mundshem qe garojne ne zgjedhjet e 21 qershorit. Kqz nga ana e saj njftoi pak dite me pare se për personat me aftësi të kufizuar në qendrat e votimit do vendosen rampa, me qëllim që atyre të mos iu pengohet lëvizja dhe të votojnë normalisht.