WhatsApp mund të jetë aplikacioni më i popullarizuar i bisedave në botë, por nuk është më i miri për dërgimin e fotove dhe videove. Aplikacioni ka një kufi prej 16 MB për çdo media që dërgojnë përdoruesit duke u prishur cilësinë fotove për të kursyer hapësirë.

Ky fakt rezulton në një imazh ose video me cilësi më të ulët, gjë që është zhgënjyese në një kohë kur telefonat inteligjentë kanë kamera të jashtëzakonshme. Siç ndodh, ka mënyra rreth këtij problemi të cilësisë, duke përfshirë një veçori krejt të re aktualisht në testim beta. WhatsApp aktualisht është duke testuar aftësinë për të dërguar imazhe me cilësi të lartë në biseda. Kompania hoqi funksionin në versionin më të fundit beta të WhatsApp, i cili është versioni 23.11.0.76 në iOS dhe 2.23.12.13 në Android.

Kështu që nëse keni një nga këto versione në Iphone ose Android mund të shihni një opsion të ri kur zgjidhni një foto për të dërguar.

Artikulli paraprakNATO NJOFTON PËR NISJEN E STËRVITJES AJRORE MË TË MADHE NDONJËHERË NË EVROPË
Artikulli tjetërHARADINAJ: KJO ËSHTË THIRRJA E IME E FUNDIT PËR KURTIN