Numri dy i prezencës së OSBE në Shqipëri Robert Wilton nga Shkodra ka deklaruar se reforma në drejtësi duhet të jetë gjithëpërfshirëse dhe këto ndryshime ligjore të prekin të gjitha hallkat, duke deklaruar kështu edhe mbështetjen e plotë për punën e nisur nga kuvendi.

Ndërkohë sa i takon pikave të mbetuar pezull mes maxhorancës dhe opozitës, për dekriminalizmin Ëilton thotë se këto janë hollësi që duhen zgjidhur nga vetë politikanët, duke ju referuar këtu edhe cështjes ssë testit të drogës.

Artikulli paraprakNJOFTIM PARAPRAK NGA DREJTORIA E POLICISE SHKODER
Artikulli tjetërREFORMA NË DREJTËSI, RAMA DHE META SË BASHKU KOKË MË KOKË