Aftesite komunikuese ne turizem dhe mikpritje ishte tema e workshopit te mbajtur ne shkoder ne qendren rinore arka.

Organizatore ishte Korpusi i Paqes, shoqata, Code Partners dhe Acli Ipsia ndersa pjese e saj ishin perfaqesues nga shoqeria civile dhe biznese private qe operojne ne metropolin verior.Vullnetari Ezra Monasebian i cili eshte i pranishem ne Shkoder prej muajsh nenvizoi par ate pranishemve se ky workshop ka te beje me komunikimin ne turizem te sherbimeve duke e ditur qe shkodra ka mjaft resurse. Gjate ketij takimi u diskutua mbi nderveprimin personal i cili ka gjithmon nevoje per permiresim ndaj eshte e nevojhsme te merren eskperienca.Ne vazhden e ketij projekti Me dt 5 dhjetor te ketij viti do te behen nje sere trainimesh me modulesh qe si baze do te kete permiresimin e komunikimit te perbahsket ne hoteleri e turizem.Pergatitja e moduleve eshte marre nga verifikimet qe jane bere ne terren se cfare kerkohet konretisht nga tregu i punes.