Tiranë-Rreth orës 15:00 gjatë ditës së sotme, një i ri rreth 24 vjeç me makinën tip “Mercedes-Benz” E-Class E 300, filloj të xhironte mjetin ndërsa shoku i vet filmonte me celular manovrat e rrezikshme në sheshin “Nën Tereza”në Tiranë.

Drejtuesi i mjetit vazhdoj i pa shqetësuar për disa minuta duke rrezikuar mjetet e tjera që kalonin aty pranë dhe jetën e kalimtarëve. 24 vjeçari është pikasur nga partulla e “Shqiponjave” më pas është ndjekur deri sa ndaloj. Të riut iu pezullua leja e qarkullimit rrugor.