MARRIN PJESË 6 SHTETE, NDËRRON ME PJESËMARRJE KAMPIONIA E BOTËS MAJLINDA KELMENDI. Është zhvilluar në Shkodër kupa Vllaznia për grup mosha me pjesëmarrjen e 6 shteteve.

Përveç xhudistëve nga shqipëria ky aktivitet ka patur praninë e përfaqësueve të Malit të Zi, Maqedonisë, Bullgarisë, Ukrainës dhe kosovës. Për këtë aktiviteti ka folur organizatori i kësaj kupe, Anton Shkoza. Në këtë kupë kanë marrë pjesë më shumë se 200 fëmijë nga të gjitha shtetet duke treguar dhe një herë popullaritetin e këtij sporti në vendet fqinje. Ndërsa në Shkodër e Shqipëri merita kryesore mbetet e Anton Shkozës, themeluesi i këtij sporti dhe që nga viti në vit është duke e ngjitur në nivelet më të larta me tituj kampion dhe rritjen e një akademie të suksesshme.