NË DY TURNE XHUDISTËT FITOJNË 5 MEDALJE ARI, 3 TË ARGJENTA DHE 4 TË BRONXTA.Dy ekipet të Xhudos, ai i Vllaznisë dhe Vau të Dejës kanë arritur të fitojnë 12 medalje në dy turne që kanë marrë pjesë, duke fituar përkatësisht 5 medalje ari, 3 të argjenta dhe 4 të bronxta. Në turnë ndërkombëtar memorial “Fuat Gashi” për mosha medalje kanë arritur të fitojnë  5 xhudistë. 

 

 

1. Luka Lukaj    42 kg  medalje e argjente

2.Demian  Cuni  46 kg  medalje e arte

3.Reoland Vasi  55 kg  medalje e arte

4.Samuel Hoxhaj 60 kg  medalje e argjente

5. Markelian Tanushi  73 kg  medalje e arte

 

Ndërsa në turneun ndërkombëtar “Judo Fighter për grupmosha në podgoricë medalje kanë arritur të fitojnë 7 xhudistë. 

 

1. Diella Marku 22 kg  medalje e bronxte

2. Nikoll Gjoka  25 kg  medalje e bronxte

3. Leonis Dushi 28 kg  medalje e bronxte

4. Kasandra Kovaci  28 kg  medalje e arte

5. Luis  Marku  38 kg  medalje e arg 3jente

6. Plum Nikaj 42 kg medalje e arte

7. Luka Lukaj  42 kg  medalje e bronxte

 

Ndërkohë që pjesëmarrja e ekipeve në këto dy turne është mbështetur financiarisht nga kandidati për Bashkinë e Vau-Dejësit, Zef Hila.