Kanë kaluar dy dekada që kur seriali i pëlqyer dhe i dashur për të gjithë “Baywhatch” e humbi shkëlqimin e tij, por jo personazhet e tij.

Personazhet e këtij seriali të famshëm janë bërë emra të njohur tashmë në botën e kinemasë. Fotot më poshtë na i risjellin në kujtesë. Duket se vetëm vitet kanë kaluar por pamja e tyre mbetet pothuajse e njëjtë dhe vërtet për tu admiruar.