Në një konferencë për shtyp drejtori rajonal i arsimit Kadri Ymeri ka folur për problematikat por edhe ndryshimet pozitive në prag të nisjes së vitit të ri shkollor. Këtë vit tha kreu i DAR do ketë një pjesëmarrje më të madhe të fëmijëve rom dhe egjyptian.

Dy shkolla shtesë do të vihen në funksion, e shumëpërfolura në “Mark Lula” dhe shkolla e Shirokës ka përfunduar rikonstruksionin.Sa i përket teksteve po shpërndahen në shkollat përkatëse.Kreu i DAR Shkodër ka edhe një urim.Ndryshe nga ç’pretendojnë drejtoritë rajonale të arsimit apo vetë ministria, opozita thuajse çdo ditë lëshon akuza për mënyrën e funksionimit me procesin mësimor në tërësi.

Artikulli paraprakPUKA, GJONAJ: 60 MLN BORXHI I LËNË NGA ARIFAJ
Artikulli tjetërMEHMETAJ: FEMRAT NË FSHATRA PRIVOHEN NGA GJETJA E NJË PUNE