Teksa sot është afati i fundit për dorëzimin në KQZ të listës së kandidatëve për anëtarë të Këshillave Bashkiakë, zbardhen emrat e propozuar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’ i grupit të Berishës dhe Partisë së Lirisë, PBDNJ-së dhe PDK. Bëhet fjalë për bashkitë Berat, Lezhë dhe Peqin.

BASHKIA BERAT

BASHKIA LEZHE

BASHKIA PEQIN