Avokatët Anton Kosteri dhe Edit Gyrçari, e të dënuarës Diana Bahçja (Hoshi) kanë reagur lidhur me rastin e Diana Bahçja e cila u denua me 50 dite burg pasi sapo kishte lindur femijen e saj.

DEKLARAT E PLOTË E TYRE

Artikulli paraprakBERISHA: TURI MË I ZJARRTË I KARRIERËS SIME POLITIKE
Artikulli tjetërMASHTRONTE QYTETARËT, ARRESTOHET 54-VJEÇARI NË LEZHË