KISHA UNGJILLORE “RINGJALLJA DHE JETA” SJELLIN EKSPOZITËN ME SHUMË DOMETHËNIE.E kane titulluar “Zbulimi i Biblës” duke sjelle per qytetarët shkodranë një ekspozitë origjinale dhe tepër domëthënësë.

Kjo ekspozitë vjen si inisiativë e Kishës Ungjillore “ringjallja dhe jeta” në Shkodër. Sipas organizatorëve, kjo ekspozitë synon të hedh dritë dhe të ofrojë për publikun atë cfare ky libër I shenjtë ka brënda tij duke e sjellë në një mënyre tëpër origjinale

Për disa ditë me radhë qytetarë dhe besimtarë kanë ndjekur këtë ekspozitë e cila vjen për herë të parë në Shkodër dhe pritet që të jetë prezente edhe në qytete të tjera

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/wA5TSLGwpFo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakENERGJIA, SHKARKOHEN 131 GARDIANË
Artikulli tjetërSHBA, VIJOJNË PROTESTAT