Trupat e 130 luftëtarëve të ekzekutuar nga rivalët xhihadistë, u gjetën në varrezë masive në veriperëndim të Sirisë.

Kjo gjetje u bë një javë pas përleshjeve në provincën Idlib në mes të xhihadistëve Jund al-Aqsa dhe Al-Qaedas. Së paku 131 trupa janë gjetur në varreza massive afër qytetit Khan Sheikun, tha Mbikëqyrësi Sirian për të Drejtat e Njeriut. Javën e kaluar, trupat e 41 luftëtarëve rebelë u gjetën afër vendit të njejtë. Rami Abdel Rahman nga Mbikëqyrja për të Drejtat e Njeriut, tha se Jund al-Aqsa ka ndalur luftëtarët dhe i ka ekzekutuar. Një burim nga mbrojtja civile po ashtu raportoi se 128 trupa ishin nxjerrë nga dy varreza masive brenda disa barakave ushtarake që ishin të kontrolluara nga Jund al-Aqsa.