Familja mbretërore ka zbuluar disa detaje për emrin e princit që erdhi në jetë para pak ditësh.
Emri i djalit të dukës dhe dukeshës së Kembrixhit është komentuar gjatë në media, por një faqe në ëeb-in e familjes është rezervuar si “Princ Albert.”

Nëse dikush tenton të hyjë në faqen online të: www.royal.uk/prince-albert atëherë do të dali se nuk është konfirmuar aksesi.

Ky mesazh tregohej dhe kur njerëzit përpiqeshin të hynin në faqet e fëmijëve të tyre George dhe Charlotte kur sapo kishin ardhur në jetë.

Ndërsa për emrat që po qarkullonin, si Arthur dhe Alexander del që nuk ekziston nëse bëhet një kërkim në faqe.