Komiteti Teknik i Ekspertëve do të dalë në një konferencë për shtyp lidhur me masat antiCOVID.

Me nisjen e vaksinimit masiv prej 11 ditësh në vendin tonë është vërejtur një ulje e ndjeshme e rasteve ditore dhe kësisoj pritet që ditën e sotme Komiteti të njoftojë zbutje të masave antiCOVID.

Megjithatë shqetësuese për to siç ka njoftuar më herët dhe kryetarja e Komitetit Mira Rakacolli janë grumbullimet në shkelje të masave antiCOVID në takimet elektorale.