Sot duhet të ishte një ditë feste për të gjithë Bushatin
#6Maji, është festa e të gjithë banorëve të kësaj zone të Bashkisë Vau Dejës.
#Kjo zonë nuk mund të harrohet dhe të lihet pa vëmendje, ashtu siç ka ndodhur për katër vitet e fundit!

Gjatë punës sonë të përbashkët, #6Maji, ishte festë e miratuar me vendim të Këshillit të Komunës, një ditë feste dhe promovimi jo vetëm në territorin e bashkisë, por për të gjithë rajonin.

#Agrotrade Bushat, ishte kthyer në një markë jo vetëm rajonale por edhe kombëtare!
Gëzuar të gjithë banorëve të Bushatit, e bashkë do të rikthejmë traditën, për të kthyer vëmendjen e bashkisë drejt Bushatit, për të promovuar vlerat tona!

Artikulli paraprakHEKUBA” PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI
Artikulli tjetër“DITA E LULEVE” FESTOHET NË BASHKINË SHKODËR