HILA: PRIORITETET KRYESORE JANË FAMILJET NË NEVOJE, INFRASTRUKTURA, ARSIMI DHE SHËNDETËSIA. Nje nga zonat me te thella te Qarkut te Shkodres, tashme do te kete nje vemendje tjeter, nje support dhe mbeshtetje ne menyre qe cdo problematike emergjente, te marre zgjidhjen ne kohen dhe ne momentin e duhur.

Kjo zgjidhje vjen nga kandidati I Partise Demokratike ne Bashkine Vau Dejes, Zef Hila I cili gjate nje takimi me banore te kesaj zone, ka garantuar se prioritetet kryesore jane zgjidhja e problemeve te ketij komuniteti. I pranishem ne kete takim, Kryetari I Grupit te Punes per Partine Demorkatike, Gjoke uldedaj u shpreh se kjo zone tashme do te kete vemendjen e duhurm, fale edhe BAshkise se Madhe Bashkise Vau Dejes. Edhe vete banoret, kane kerkuar ne menyre emergjente, sistemimin e segmentit qe lidh kete zone me pjesen tjeter.

Artikulli paraprakLERA HEDH POSHTË AKUZAT E PD PËR PRESION NDAJ BIZNESEVE
Artikulli tjetër“3 DHJETORI” MBYLLI VITIN SHKOLLOR