NË KOMUNËN E HAJMELIT, NJË GARANCI PËR FITORE TË THELLË NË 21 QERSHOR. Me vitin e ri shkollor , ne Dheun e Lehte do te jete e rikonstruktuar edhe shkolla 9 vjecare. Kjo ka qene garancia qe kandidati I partise demokratike I ka dhene te gjithe banoreve te ketij fshati ne komunen e Hajmelit.

Ne nje takim me banore te zones kandidati I partise demokratike ka garantuar se nje nga prirotietet kryesore eshte pikerisht rikonstruksioni I shkolles I cili do te jete realitet. Nga ana tjeter, Zef Hila ka garantuar te gjitha familjet, se shtresat ne nevoje do te kene nje vemendje te vecante. Por gjithashtu ai garantoi banoret se te gjitha pikat e programit, do te zbatohen dhe do te jene nje realitet per te gjithe banoret. Zef Hila, tashme po merr garancine e banoreve ne cdo takim duke marre nje besimin e te gjitheve per nje fitore te thelle ne 21 Qershor