KANDIDATI I PD, TAKOHET ME BANORËT E LAGJES PARK, MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE. Zef Hila, kandidati I PD-se per Bashkine Vau Dejes, ka gati projektet per ti dhene nje tjeter pamje qytetit te Vau Dejesit. Nje fakt te tille ai e ka pohuar gjate takimit qe ka pasur me banoret e lagjes Park ne kete qytet.

Sipas kandidatit Hila, tashme jane gati projektet dhe presin vetem zbatimin. Gjate ketij takimi, Kryetari I Grupit te Punes, Gjoke Uldedaj, dhe nje nga themeluesit e PD ne kete zone, Zef Mardoda, I kane kthyer pergjigje edhe te larguarve nga kjo force politike. Por garancia për fitore në këtë zonë, vjen nga vetë banorët e kësaj lagjeje.